Profil

Jeg er 49 år gammel, gift og har tre børn. Vi er bosat på et nedlagt landbrug, hvor jeg har mit terapirum.

Jeg har altid interesseret mig for "mennesket"; dets adfærd, reaktioner og følelser samt det, der ligger "bagved". Jeg møder andre med åbenhed og tillid, og jeg tror på, at alle gør deres bedste ud fra de vilkår, de har med sig, og udfra den måde, de har lært at (over) leve på.

Grundlæggende har jeg en positiv indstilling til livet, som jeg synes skal leves fra et frit og autentisk sted i hvert menneske. 

Både i relationer og på egen krop har jeg erfaret, at sådan er livet kun for de færreste.

Derfor jeg er krops- og psykoterapeut. Fordi det giver mening og værdi for mig, at støtte andre i processen til selvforståelse og et liv levet i bevidsthed og ud fra egne værdier.

Jeg rækker dig min hånd, mit nærvær og det jeg kan, så du kan vokse og arbejde henimod det liv, du ønsker - i frihed og levet fra hjertet.

"Meget af rejsens magi er at være på vej"T

                                                                                                                                                    - Troels Kløvedal

Jeg rækker dig min hånd.....

Jeg rækker dig min hånd.....

Udover at være psykoterapeut i privat regi arbejder jeg som underviser og gruppeterapeut ved SIND, og som sygeplejerske i behandlingspsykiatrien i Viborg. Afdelingen modtager særligt udsatte borgere med svære psykiske lidelser og yderligere komplikationer f.eks. i form af misbrug. Den terapeutisk tilgang i afdelingen er som udgangspunkt kognitiv (KAT, ACT); og altid med udgangspunkt i patientens udfordringer, sygdomsbillede og kognitive formåen. Herudover arbejder jeg på timebasis for Familieafdelingen i Viborg Kommune som støtte/kontaktperson for psykisk sårbare unge.

Tidligere har jeg arbejdet for TUBA. TUBA tilbyder hjælp, rådgivning og terapi til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkohol- og/eller stofmisbrug. I TUBA lavede jeg individuel og gruppeterapi.  

"Vi skabes, såres og heales i relationer"

                                                                                                                                                                              - Lene Ince

Del siden