Susanne hjælper med at se og mærke et andet perspektiv på følelserne, og giver tryghed i mine følelser og beslutninger.

Mand 38

Mand med smerter på indersiden

Mand med smerter på indersiden

Da jeg startede hos Susanne for snart 1 år siden, var jeg meget skeptisk. Hun var psykoterapeut og det var ikke noget, jeg havde prøvet før. Jeg har ellers prøvet rigtig meget igennem de sidste 20 år. Jeg har nok haft 7-8 forskellige psykologer som har haft deres område. Jeg har været indlagt og modtaget behandling i psykiatrien. Jeg har også prøvet at gå hos en hypnotisør uden virkning. Da jeg mødte Susanne vejede jeg 127 kg og lige siden jeg var helt lille, har jeg kæmpet med vægten. Mad er mit liv og det har altid været mit liv. I mit voksen liv og der har været store forandringer i mit liv har det været maden der var min trøst. Da jeg mødte Susanne første gang, blev jeg mødt af en varm og imødekommende kvinde. Vi havde ikke travlt. Det blev gjort i mit tempo. Hun var hurtig, til at finde ud af hvor problemet i forhold til vægten var startet og vi tog udgangspunkt i dette. Jeg har som lille været blevet svigtet og skulle tage ansvar i en alt for tidlig alder og dette har været låst fast i hele mit liv. Efter en del terapier hos Susanne begyndte jeg så småt at arbejde med mig selv. Hun lærte mig hvad der var godt til mig og hun lærte hvad jeg kunne gøre i hjemmet. Samtidig med at jeg gik hos hende blev jeg også udredt for ADHD og hun har virkelig hjulpet mig og hun hjælper mig med at forstå at jeg skal leve resten af mit liv med ADHD. Min mand kørte galt og brækkede ryggen 2 steder og fik en knust fod. Havde det ikke været for Susanne var jeg virkelig gået ned, men med hendes hjælp fandt jeg en styrke jeg aldrig havde set før. Hun hjalp mig igennem hele forløbet og efterfølgende røg jeg ned med en stor belastningsreaktion. Her ville jeg nok selv have stoppet terapierne hos Susanne, men det valgte jeg ikke at gøre. Hun er min støtte og når jeg kan mærke at jeg trænger til at komme ud og få vendt nogle ting er hun klar til at lytte. Samtidig er jeg begyndt at få nåle i mine ører og jeg får altid mulighed for at komme helt ned i en dyb trance. Det er det bedste år og jeg har virkelig gennemgået en stor forandring. Jeg er stadig en lille bette pige indeni men for hver gang jeg har været hos Susanne er jeg blevet lidt stærkere og kan lidt mere. I dag siger vægten 100 kg og jeg holder den og ja det er svært men fordi jeg har værktøjer til ikke at hoppe i mad fælden tager jeg ikke længere på. Hun har reddet mit forhold til mine drenge, der er stadig en del at arbejde med og det er derfor jeg stadig kommer hos hende 1 år efter første session. Jeg kan varmt anbefale Susanne, og jeg vil til enhver tid anbefale at søge en psykoterapeut frem for en psykolog. Nu har jeg selv prøvet begge dele og en psykoterapeut arbejder så meget mere med ens indre system og man finder ud af hvor problemerne er opstået. Jeg fortsætter hos Susanne i mange år endnu da det er godt for mig og min familie.

AnneMette, 43

Jeg har været rigtigt glad for at komme hos Susanne. Susanne er skarp og god til at fornemme, hvad man har behov for. Hun er åben og imødekommende og fantastisk til at skabe ro i sjælen. Når jeg har været fortvivlet, har Susanne formået at hjælpe med at sætte tingene i rette perspektiv....

Camille, 41

Et fantastisk godt undervisningsforløb, hvor der blev taget udgangspunkt i os kursister og vores "dagsform" og ønsker. Det har lært mig utrolig meget om, hvordan stress kan opstå og, hvordan jeg kan håndtere forskellige situationer, der kan føre til stress. Forløbet har givet mig mange gode indsigter. Susanne er en fantastisk underviser, der har stor indsigt. Hun er empatisk og lytter og planlægger undervisningen efter vores ønsker og behov. Er altid velforberedt. God stemning og omsorg på og for holdet.

- Kursist på forløb omkring stress og mestring

Min kone havde en anden, og alle vidste det, undtagen jeg. Vi har børn sammen.

Jeg følte mig svigtet og som "en taber" på alle måder. Jeg kontaktede Susanne. Har før gået ved psykolog, og vidste godt at ting ta'r tid. Vi brugte tid på at tale om mit liv og på, hvad der var sket. Mine følelser. Susanne forstår, hvor jeg er. Find et træ og find dig selv. At være i ro og meditere var nyt for mig, men Susanne skabte min interesse, og gav mig virkelig et boost. Det er fantastisk, og noget jeg helt sikkert vil gøre fremover. Det visuelle, når Susanne stiller legomænd m/k op, er bare en helt anden måde at forstå tingene på. Jeg føler, Susanne har styr på "hvem jeg er", mine svagheder og styrker. Jeg blev udfordret, og havde en "yes" oplevelse. Susanne er sku' go' - og jeg er god nok.

Mand, 51

"Min rejse er først lige begyndt"

Susanne har givet mig et godt og solidt startskud i form af en rygsæk med forskellige værktøjer, jeg skal og kan bruge, når jeg står overfor udfordrende situationer. Susanne formår at skabe en helt speciel ro under samtalerne, som skaber en helt naturlig tryghed og derved opbygges den tillid, som for mig har været vigtigt, for at få mest muligt ud af samtalerne. Derudover formår Susanne, at stille alle de "rigtige" spørgsmål, så man tænker lidt dybere end dét, man når i den travle hverdag. Mine varmeste anbefalinger går til Susanne. Jeg vil til enhver tid hive fat i Susanne, hvis mine udfordinger vokser mig over hovedet igen.

Ung i TUBA

Forløbet ved dig har betydet, at jeg har nemmere ved at mærke mine egne værdier, at stå ved mig selv. Jeg tør sige min mening og sætte grænser. Jeg prioriterer egenomsorg og selv-kærlige handlinger.

Som psykoterapeut er du rummende, anerkendende, lyttende, menneskelig og nærværende. Du formår at se igennem tankerne - og få øje på sjælen.

                                                                 Kvinde, 38, sygemeldt med depression og stress

Del siden